Galatasaray ------ Lyon
Roma -----------Sevilla
Valencia -------- Tottenham
FC Schalke 04 ----- Chelsea
Roma -----------Sevilla
Valencia -------- Tottenham
FC Schalke 04 ----- Chelsea
Crystysor a scris:Tottenham 2 - 1 Valencia - - - ....../Villa
Valencia 3 - 0 Tottenham - - - Zigic X2, Villa ... prima repriza a fost 0 - 0 shi a 2-a reprzia i-am dat 3 goluri shi din min 80 a plecat de la pc... era nervos baiatul ) =)) am shi print dak este ceva in neregula.. el mai sus a postat ca a fost 1 - 0 , dar nici macar nu a dat gol in retur ) =)))
in pzda la mata de mort , intai invatza sa scrii shi dupa aiagerard8 a scris:Crystysor a scris:Tottenham 2 - 1 Valencia - - - ....../Villa
Valencia 3 - 0 Tottenham - - - Zigic X2, Villa ... prima repriza a fost 0 - 0 shi a 2-a reprzia i-am dat 3 goluri shi din min 80 a plecat de la pc... era nervos baiatul ) =)) am shi print dak este ceva in neregula.. el mai sus a postat ca a fost 1 - 0 , dar nici macar nu a dat gol in retur ) =)))
LA-M BATUT NU VA LUATI DUPA EL ORICUM DANY O SA MA CREADA CA NU MA BATE PE MINE ASAT CA ABR NARE SA JOACE
ma nu mai sp minciuni ca mia aratat prin scrinul asa ca e 3-0 pt el ma pato 3-0 pt el pt valencia daca vrei aty arata si tie prin scrinulgerard8 a scris:LA-M BATUT NU VA LUATI DUPA EL ORICUM DANY O SA MA CREADA CA NU MA BATE PE MINE ASAT CA ABR NARE SA JOACE Evil or Very Mad Evil or Very Mad
Crystysor a scris:in pzda la mata de mort , intai invatza sa scrii shi dupa aiagerard8 a scris:Crystysor a scris:Tottenham 2 - 1 Valencia - - - ....../Villa
LA-M BATUT NU VA LUATI DUPA EL ORICUM DANY O SA MA CREADA CA NU MA BATE PE MINE ASAT CA ABR NARE SA JOACE
vorbeshte... am print la meci mortule ) ... invatza sa joci shi dupa
aia sa vii sa joci cu mine
sqz ca am injurat dar m-a suparata rau ala X( X(AdRyAn PaTo 7 a scris:Crystysor a scris:in pzda la mata de mort , intai invatza sa scrii shi dupa aiagerard8 a scris:Crystysor a scris:Tottenham 2 - 1 Valencia - - - ....../Villa
vorbeshte... am print la meci mortule ) ... invatza sa joci shi dupa
aia sa vii sa joci cu mine
frate nu mai injura ca ne suparam